Detailgegevens van boek: ZB 2974 - Tom Clancy's Netforce Explorers: Kookpunt


klik op afbeelding voor groter exemplaar

klik op afbeelding voor groter exemplaar
Reeks: Zwarte Beertjes (Hoofdserie)
Nummer in de reeks: 2974
Titel: Tom Clancy's Netforce Explorers: Kookpunt
Oorspr. titel: Net Force: Night moves.
Vertaald door: William Oostendorp en Joost van der Meer
Auteur: Tom Clancy
Genre: Thriller
Verschenen: ©2002
Omslag door: Hans van den Oord
Rugnr 2974
Binnenin 2974
ISBN 90 449 2974 7
EAN 9 789044 929744
Aantal blz. 301
Tekst genre(balk) thriller (rug)
Aanvullende info:

Het derde deel in de Net Force-serie.

Korte inhoudbeschrijving:

Het is 2010. Het Internet is uitgegroeid tot het centrale zenuwstelsel van de wereld en is het slagveld van internationale terroristen geworden. Een nieuwe organisatie is opgericht om hen te bestrijden: Net Force. Binnen Net Force is de Internet-divisie actief in de virtuele wereld, terwijl de Net Force Strike Teams altijd paraat staan om de strijd tegen de misdaad voort te zetten in de echte wereld.

Vlak bij de grens tussen India en Pakistan pleegt een groep huurlingen een overval op de goederentrein van Multan naar Lahore. De buit bestaat uit elektronisch zeer gevoelig materiaal dat gebruikt wordt in Pakistan's nucleaire programma. Hoe konden de overvallers van het bestaan van deze supergeheime lading afweten? Voor de Pakistani bestaat er geen twijfel: hier zit aartsvijand India achter. En het duurt dan ook niet lang of de toch al gespannen verhoudingen tussen beide buurlanden bereikt het kookpunt. Een situatie die wel eens tot een nieuwe wereldoorlog zou kunnen leiden.

De agenten van Net Force zien zich nu geplaatst voor de nagenoeg onmogelijke opdracht om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor het kraken van Pakistan's militaire beveiligingscodes. Iets wat altijd onmogelijk leek... 


Er zijn (nog) geen herdrukken bekend.