Detailgegevens van boek: ZB 2971 - Tom Clancy's Netforce Explorers: Hoogspanning


klik op afbeelding voor groter exemplaar

klik op afbeelding voor groter exemplaar
Reeks: Zwarte Beertjes (Hoofdserie)
Nummer in de reeks: 2971
Titel: Tom Clancy's Netforce Explorers: Hoogspanning
Oorspr. titel: Net Force Explorers: High wire.
Vertaald door: Maarten Meeuwes
Auteur: Tom Clancy
Genre: Thriller
Verschenen: ©2002
Omslag door: Studio Herman Bade
Rugnr 2971
Binnenin 2971
ISBN 90 449 2971 2
EAN 9 789044 929713
Aantal blz. 239
Tekst genre(balk) thriller (rug)

Korte inhoudbeschrijving:

Netforce is een wereldwijde organisatie die in de nabije toekomst het Web beheerst en controleert. Als er iets mis dreigt te gaan, worden de Netforce Explorers ingezet: een groepje whizzkids dat alles weet van de virtuele wereld.

Miljoenen mensen over de hele wereld nemen deel aan het real worldspel Sarxos. Steeds wanneer men dit wil - door simpelweg plaats te nemen in de aan hun pc verbonden implantatjestoel - kunnen de deelnemers op eik gewenst moment toetreden tot het virtuele domein Sarxos, waar men kan eten, drinken, slapen en vooral vechten, maar niet kan blijven... Door deel te nemen aan Sarxos vergeet men de echte wereld en duikt men onder in een fascinerende wereld vol fantasy, magie, avontuur en macht. De regels van het spel zijn duidelijk en onverbiddelijk.

Totdat er vreemde dingen gebeuren. Actieve spelers worden niet alleen op onverklaarbare wijze uit het spel 'gewipt', maar er wordt met de regels gesjoemeld. Realiteit en fantasy lopen opeens zo gevaarlijk door elkaar dat veel spelers over de hele wereld in levensbedreigende situaties terechtkomen. Megan O'Malley - in het echt een vrolijke en spontane scholiere - wordt door Netforce ais spion het virtuele rijk in gestuurd om te onderzoeken wie er dubbelspel speelt en waarom. Ze wordt hierbij geholpen door Leif Anderson, een mede-Netforce Explorer, die in Sarxos over bijzondere krachten beschikt...


Er zijn (nog) geen herdrukken bekend.